Magneetsticker

‘Voor tijdelijke reclame’

Een van de meest eenvoudige en relatief goedkope manier van autobelettering is het gebruik van een automagneet of magneetsticker. We zien het steeds vaker, bedrijven willen graag opvallen door middel van rondrijdende reclame op een auto zodat men zichtbaar is op elk gebied waar ze komen. Zo is het bereik enorm groot zonder extra kosten. Elk bedrijf heeft een unieke uitstraling en zo zijn de magneten compleet aan te passen aan de uitstraling van uw bedrijf. De bedrijfsauto’s bevatten vaak een logo, foto of slogan van een bedrijf in de vorm van een magneetsticker. Deze manier van reclame is zeer geschikt voor bedrijven die tijdelijk promotie willen op een auto. De magneten zijn in verschillende vormen, maten en kleuren te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is op vrijwel elk voertuig.

Voordelen van magneetstickers

De magneten hebben een ontzettend sterke magnetische kleefkracht. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk dat de magneten er zomaar afgaan. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de magneetsticker er afwaait op de snelweg. Daarentegen is de magneet wel compleet veilig voor uw autolak. Het is zo ontworpen dat het geen schade zoals krassen of deuken in uw auto achterlaat. Zoals eerder genoemd zijn de magneetstickers zeer geschikt voor tijdelijke reclame. Dit omdat ze heel makkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn. Bijvoorbeeld wanneer u voor meerdere opdrachtgevers werkt, kunt u gemakkelijk de magneten verwisselen zonder schade te veroorzaken. Ook is deze vorm van autobelettering een relatief goedkope vorm van reclame. Het bereik is groot doordat u overal gezien wordt waar u komt.

Mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd geraakt in een origineel ontwerp voor op uw bedrijfsauto? Bekijk onze verschillende opties zoals bijvoorbeeld reflectiefolie. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden om erachter te komen welke manier van autoreclame bij u past.