Vlaggen, banieren en masten

‘Trendy opvallen wordt zo wel heel gemakkelijk’

Reclamevlaggen die wapperen trekken de aandacht van langskomend publiek. Het is een relatief betaalbaar en doeltreffend reclamemiddel. Wij ontwerpen en maken diverse soorten reclamevlaggen, zoals gevelvlaggen, beachflags en baniervlaggen. Beachvlaggen zijn ideaal dankzij het lichtgewicht frame is deze makkelijk mee te nemen naar congressen, benzinestations, strandtenten of beurzen. Op het sterke doek kan elke boodschap in elke kleur geprint worden.

Een combinatie die we vaak zien is die van vlaggen en banieren met spandoeken. Hiermee valt u gegarandeerd op!

Van vlaggen tot banieren bedrukken

Door de diversiteit aan vlaggen is het mogelijk om ze voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken. Onze vlaggen zijn zeer geschikt bij beurzen, promotie, evenementen, maar uiteraard ook voor de aankleding van bedrijfspanden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw van deskundig advies te voorzien, waardoor we een product leveren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Vlaggenmast

Eveneens kunnen wij een bijpassende vlaggenmast leveren. Alle onze masten zijn gemaakt van duurzaam glasvezelversterkte polyester, een onderhoudsvrij materiaal dat sterkte en een laag gewicht combineert met een glanzende, gladde afwerking. Hierdoor beschikken wij over kwaliteit vlaggenmasten voor bedrijven en particulieren. De masten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hoogtes. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteitsmasten van Formenta-Wego.