Bootvlag

Een bootvlag is een driehoekige vlag die op vele schepen in de mast wappert. De bootvlag is een kleurrijke aandachtstrekker. En wordt daarom vaak gebruikt voor reclame. En het is een perfect product om in te zetten bij race- en zeilevenementen. Zo zijn alle deelnemende schepen goed zichtbaar.

Unieke bootvlag op maat gemaakt

De bootvlag is verkrijgbaar in drie formaten: 40 x 30 cm, 60 x 40 cm en 75 x 50 cm. Iedere vlag wordt afgewerkt met band en koord. Het ontwerp wordt altijd voor u op maat gemaakt. Het doel van de vlag en uw wensen zijn daarbij leidend. Zo ontstaat een unieke vlag die opvalt op het water. En nog jarenlang meegaat als aandenken. 

Voorbeeld formaten: 40 x 30 cm, 60 x 40 cm en 75 x 50 cm.

Image
Image
Productinformatie
Drie formaten beschikbaar
Materiaal dat niet snel rafelt
In alle mogelijke kleuren
Bestel enkel of in bulk
Offerte binnen 48 uur
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een bootvlag
  Dat is afhankelijk van het formaat, het ontwerp en de hoeveelheid. Vraag direct een offerte aan via het formulier onderaan de pagina. 
 • Kan ik meerdere vlaggen tegelijk bestellen?
  Een bootvlag bestellen, kan in alle aantallen. Of u er nu 1 nodig heeft of duizenden.
 • Van welk materiaal worden bootvlaggen gemaakt?
  Interlinie maakt bootvlaggen van Flag longlife. Dat is een sterke stof die niet snel rafelt. Hij gaat bij dagelijks gebruik tot vijf maanden mee bij windkracht zes. 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor bootvlag bekijken ook bootnaam, waterafstotende sierkussens en vlaggen, banieren en masten. Organiseert u een evenement? Ontdek ook onze spandoeken en bedrukte kleding

Vraag direct een offerte aan

Kom langs bij ons kantoor in Sneek en bekijk direct onze bootvlaggen. Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave.

Bekijk projecten binnen Boten


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Bootnaam

Wij hebben deze boot mogen voorzien van de unieke bootnaam “Per il Vento” wat in het italiaan staat voor ” voor de wind”. Een bootnaam is niet alleen mooi maar soms ook noodzakelijk, sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kunt u prima de belettering van ons voor gebruiken. Wij … Continued

Bouw en vastgoed

Projectbord

In opdracht van Greyd! hebben wij dit prachtige projectbord gerealiseerd nabij het centrum van Sneek. Een projectbord is het ideale middel om mensen te informeren over uw project.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.