Bootvlag

Een bootvlag is een driehoekige vlag die op vele schepen in de mast wappert. De bootvlag is een kleurrijke aandachtstrekker. En wordt daarom vaak gebruikt voor reclame. En het is een perfect product om in te zetten bij race- en zeilevenementen. Zo zijn alle deelnemende schepen goed zichtbaar.

Unieke bootvlag op maat gemaakt

De bootvlag is verkrijgbaar in drie formaten: 40 x 30 cm, 60 x 40 cm en 75 x 50 cm. Iedere vlag wordt afgewerkt met band en koord. Het ontwerp wordt altijd voor u op maat gemaakt. Het doel van de vlag en uw wensen zijn daarbij leidend. Zo ontstaat een unieke vlag die opvalt op het water. En nog jarenlang meegaat als aandenken. 

Voorbeeld formaten: 40 x 30 cm, 60 x 40 cm en 75 x 50 cm.

Image
Image
Productinformatie
Drie formaten beschikbaar
Materiaal dat niet snel rafelt
In alle mogelijke kleuren
Bestel enkel of in bulk
Offerte binnen 48 uur
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een bootvlag
  Dat is afhankelijk van het formaat, het ontwerp en de hoeveelheid. Vraag direct een offerte aan via het formulier onderaan de pagina. 
 • Kan ik meerdere vlaggen tegelijk bestellen?
  Een bootvlag bestellen, kan in alle aantallen. Of u er nu 1 nodig heeft of duizenden.
 • Van welk materiaal worden bootvlaggen gemaakt?
  Interlinie maakt bootvlaggen van Flag longlife. Dat is een sterke stof die niet snel rafelt. Hij gaat bij dagelijks gebruik tot vijf maanden mee bij windkracht zes. 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor bootvlag bekijken ook bootnaam, waterafstotende sierkussens en vlaggen, banieren en masten. Organiseert u een evenement? Ontdek ook onze spandoeken en bedrukte kleding

Vraag direct een offerte aan

Kom langs bij ons kantoor in Sneek en bekijk direct onze bootvlaggen. Of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave.

Bekijk projecten binnen Boten

Voertuigbelettering

Carwrap | Tesla

Wij bij Interlinie zijn gespecialiseerd in carwrap, dit doen wij ook al dik 30 jaar. Met zeer geavanceerde printers is in overleg van alles mogelijk. Bent u nou ook benieuwd naar wat een carwrap kost of bent u geïnteresseerd in andere dingen die wij kunnen? Neem dan nu contact op en ontvang een vrijblijvende offerte … Continued

Gevel en terrein

Freesletters | Foodbar Picknickers

Met een strak ontworpen en goed ogend pand kunt u indruk maken in uw directe omgeving!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.