Raamstickers

Raamstickers die de aandacht trekken van iedere voorbijganger. Elk raam is volledig te beplakken in de stijl passend bij uw doel. Interlinie ontwerpt raamstickers in alle vormen, kleuren en maten. Zet een huisstijl neer die opvalt of creëer privacy in een behandel- of spreekkamer. 

Raamstickers in ieder gewenst ontwerp 

Uw logo dat van het raam afspat of een haarscherpe grote afbeelding. Enkelzijdig of dubbelzijdig. De mogelijkheden die u heeft in raamstickers zijn eindeloos. Bij het ontwerp is uw doel leidend, samen met uw andere wensen en huisstijl. Samen ontwerpen we een passende raamsticker die effectief inzetbaar is. Verwacht van Interlinie service van ontwerp en productie tot bestickering in detail.

 

Image
Image
Productinformatie
Effectief in marketing
Voor u op maat gemaakt
Full color, mat of doorzichtig
Alle kleuren, maten en vormen
Realisatie van ontwerp tot bestickering
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kosten raamstickers?
  Raamstickers zijn maatwerk. De prijs is onder meer afhankelijk van de grootte, het materiaal, kleurgebruik. Vraag gemakkelijk een offerte aan via het formulier hieronder. Dan heeft u binnen 48 uur een idee van de kosten voor uw idee. 
 • Zijn de raamstickers makkelijk te verwijderen?
  De raamstickers zijn eenvoudig te verwijderen. De ondergrond blijft daarbij onbeschadigd en zonder resten achter. 
 • Bestickert u ook ramen die hoog, breed of moeilijk bereikbaar zijn?
  Ja, Interlinie is ruim 30 jaar specialist in onder andere raamstickers. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Er is altijd een manier om uw raam te bestickeren, hoe moeilijk bereikbaar die ook lijkt.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor raamstickers bekijken ook stickers en asfalt stickers. Op zoek naar reclame voor op uw bedrijfsauto? Kijk dan eens naar voertuigbelettering en vrachtwagenbelettering. Mogelijk ook interessant voor u zijn onze werkkleding en spandoeken.

Vraag direct een offerte aan

Kom eens langs bij Interlinie in Sneek voor advies in raamstickers. Win advies in en bekijk de mogelijkheden. Liever eerst weten wat raamstickers kosten? Vraag direct een offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Promotie


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Bootnaam

Wij hebben deze boot mogen voorzien van de unieke bootnaam “Per il Vento” wat in het italiaan staat voor ” voor de wind”. Een bootnaam is niet alleen mooi maar soms ook noodzakelijk, sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kunt u prima de belettering van ons voor gebruiken. Wij … Continued

Bouw en vastgoed

Spandoekframe – Heren van Harinxma

Voor bouwbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een spandoekframe ten behoeve van de Heren van Harinxma. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.