Bootnaam

Een bootnaam is verplicht voor ieder vaartuig. Voor zee- en binnenvaartschepen, maar ook voor de pleziervaart. Interlinie verzorgt bootnamen in alle kleuren, maten en lettertypes. Verwacht service van ontwerp en printen tot bestickering. Hoe groot of klein uw schip ook is.

Een bootnaam is nooit hetzelfde

Waar voor u een eenvoudige naam voldoet, wil een ander compleet uitpakken met een gaaf design in bootnamen. Hoe groot wilt u de sticker? En plakt u zelf of liever niet? Bij Interlinie heeft u de volgende mogelijkheden in een bootnaam bestellen: 

 • Losse bootnaam bestellen
 • Bootnaam laten ontwerpen, zelf plakken
 • Ontwerp en bestickering door specialisten van Interlinie
Registratieteken boot regelen

Boten korter dan 20 meter en sneller dan 20 kilometer per uur, zijn verplicht een registratieteken te voeren. Ook dat kunt u direct bij ons regelen. 

Boot bestickeren met reclame

Gebruik gootbestickering om uw bedrijf te promoten op het water. Voorzie uw schip van een ontwerp in herkenbare stijl. Bijvoorbeeld met uw logo, een boodschap of slogan. Uitpakken met een levensechte foto is ook mogelijk. Zo valt uw boot extra op bij ander varend verkeer en in dorpen en steden waar u aanmeert.

Image
Image
Productinformatie
Ontwerp op maat 
Geschikt voor zoet en zout water
Voorkomt verkleuring en aanslag
Bootnaam laten ontwerpen, zelf plakken
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt het ontwerpen van een bootnaam?
  De eerste stap is contact met ons opnemen: vul onderstaand formulier in of bel. Wij inventariseren uw wensen om vervolgens met een voorstel te komen. De kosten, het ontwerp en de uitvoering bespreken we graag met u.
 • Wat kost een bootnaam?
  De prijs van een bootnaam sticker is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de vorm en afmeting, het materiaal en de kleuren. Vraag direct een offerte aan, zodat u binnen 48 uur weet wat u hiervoor betaald.

Ook interessant voor u

Wist u dat Interlinie ook fantastische designs levert in bootwrap? Andere klanten die kiezen voor bootnaam bekijken ook bootvlag en sierkussens voor buiten. Bent u beroepsschipper? Ontdek dan ook onze werkkleding

Vraag direct een offerte aan

Direct weten wat Interlinie voor u kan betekenen? Vraag een offerte aan. Binnen 48 uur weet u wat de bootnaam kost én wat u kunt verwachten.

Bekijk projecten binnen Boten

Voertuigbelettering

Autobelettering | Van der Meer

Met de juiste autobelettering heeft u een marketingmiddel in handen die jarenlang meegaat en een enorm bereik heeft!

Bouw en vastgoed

Zeecontainer - Talen Noord

Zeecontainers als mobiele advertentieruimte in huisstijl voor Talen Vastgoedonderhoud. We beplakken uw container met hoogwaardige folies zodat u verzekerd bent van een pracht van een resultaat waar u jaren mee voor de dag kunt komen.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.