Bootnaam

Professionele bootnamen & registratietekens

Op zoek naar de perfecte bootnaam? Bij Interlinie bent u aan het juiste adres! Of u nu een zee- of binnenvaartschip heeft, of gewoon geniet van pleziervaren, wij bieden een breed scala aan bootnamen in diverse kleuren, maten en lettertypes. Van ontwerp en printen tot aan nauwkeurige bestickering, wij zorgen voor een naadloze service, ongeacht de grootte van uw schip.

UNIEKE bootnaMEN DIE UW STIJL WEERSPIEGELEN

Bij Interlinie begrijpen we dat elke boot uniek is. Terwijl sommigen genoegen nemen met eenvoudige namen, streven anderen naar opvallende ontwerpen voor hun bootnamen. Onze experts bieden verschillende opties om aan uw wensen te voldoen:

 • Losse bootnaam bestellen
 • Bootnaam laten ontwerpen, zelf plakken: Laat onze professionals een ontwerp maken en plak het zelf.
 • Ontwerp en bestickering door specialisten van Interlinie: Laat uw bootnaam ontwerpen en bestickeren door onze specialisten.
Registratieteken boot regelen

Heeft uw boot een lengte van minder dan 20 meter en haalt deze snelheden boven de 20 kilometer per uur? Dan is een registratieteken verplicht. Bij Interlinie kunt u dit eenvoudig regelen.

OPVALLEND VARen!

Maak gebruik van opvallende bestickering om uw bedrijf te promoten op het water. Onze herkenbare stijlontwerpen kunnen uw boot transformeren. Voeg uw logo, boodschap, striping of slogan toe, of zelfs een levensechte foto middels een prachtige bootwrap. Zo valt uw boot op in het vaarverkeer en trekt het de aandacht in de dorpen en steden waar u aanmeert.

Productinformatie
Ontwerp op maat 
Geschikt voor zoet en zout water
Voorkomt verkleuring en aanslag
Bootnaam laten ontwerpen, zelf plakken

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt het ontwerpen van een bootnaam?
  De eerste stap is contact met ons opnemen: vul onderstaand formulier in of bel. Wij inventariseren uw wensen om vervolgens met een voorstel te komen. De kosten, het ontwerp en de uitvoering bespreken we graag met u.
 • Wat kost een bootnaam?
  De prijs van een bootnaam sticker is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de vorm en afmeting, het materiaal en de kleuren. Vraag direct een offerte aan, zodat u binnen 48 uur weet wat u hiervoor betaald.

Ook interessant voor u

Wist u dat Interlinie ook fantastische designs levert in bootwrap? Andere klanten die kiezen voor bootnaam bekijken ook bootvlag en sierkussens voor buiten. Bent u beroepsschipper? Ontdek dan ook onze werkkleding

Vraag direct een offerte aan

Direct weten wat Interlinie voor u kan betekenen? Vraag een offerte aan. Binnen 48 uur weet u wat de bootnaam kost én wat u kunt verwachten.

Bekijk projecten binnen Boten

Interieur

Interieur aankleding kantoor

Voor aannemersbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een mooie wallcovering voor het interieur in een kantorencomplex te Groningen. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.

Gevel en terrein

Swieringa Automaterialen

Het beletteren van de ramen is een effectieve en voordelige manier om uw organisatie professioneel te presenteren.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.